perjantai 24. maaliskuuta 2017

Ready 4 Bisnes

Saimme tällä viikolla tehtäväksi järjestää yrittäjyystapahtumaa Plazaan. Ready 4 Bisnens on 18.5. ja se on yrittäjyyteen innostava tapahtuma, jossa kuullaan yrittäjyystarinoita monilta erilaisilta puhujilta.
Tapahtuma on plazan toisessa kerroksessa Finlaysonin pop-upin vanhoissa tiloissa ja lavalla sen edustalla.
   Finlaysonin tiloissa on pari tapahtumaa nuorille ja opettajille, joissa he voivat kuunnella paikallisia yrittäjiä ja keskustella. Nuorten vuorolla on mukana 4H ja NY- yrittäjiä, ja se aloittaa tapahtuman. Opettajille tarkoitetussa Ope-yrittäjätreffeilä on tarkoitus esitellä opettajile paikallisia yrityksiä ja miettiä yhteistyötä toistensa kanssa.

Budjettina on 4000€ lavashowhun ja 2000€ finsukun tilojen sistukseen sin muuhun.

Meidät jaettiin 5 ryhmään, jossa kaikki suunnittelivat päivälle ohjelman, ja ne esitettiin asiakkaille torstaina. Tämän jälkeen me kaikki ryhdyimme kaikkien suunnitelmien pohjalta kokoamaan yhteistä ohjelmaa. Tällä hetkellä mukana on monta tubettajaa: salolaiset Eerika Haikonen ja Joona Hellman, Vinkare, Töttöröön perustaja Joona Haatainen, Justimusfilms ja Samuli Glassar. Kaikkien suunnitelmissa oli mukana tubettajia, sillä Plazalta tuli sellainen toive, että olisi kiva jos mukana olisi ainakin yksi tubettaja. (eikä meillä muuta olekkaan)
   Ideana oli että tubettajat puhuisivat modernistä yrittämisestä eli tubettamisesta ja motivoisivat tekemään sitä, mitä rakastaa. Heillä olisi myös meet & greet tuokiot fanien kanssa.
   Meidän tehtävännämme on toisaan soitella ja kutsua kaikki puhujat ja yritykset paikalle. Meidän pitää myös kaikkien suunnitella tapahtumalle visuaallinen ilme, ja miettiä myös mainontaa. Finlaysonin tilojen suunnitteleminen ja sisustus kuuluu myös meidän tehtäviimme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti