torstai 30. maaliskuuta 2017

Koko R4B prosessi

HUOM! Julisteissa lukeva ohjelma EI ole oikea, vaan luonnos näyttöä varten!

Aloitin projektin etsimällä tietoa tapahtuma ilmeestä. Sen jälkeen aloin selailemaan pinterestiä eri hakusanoja käyttäen. Käytin sanoja kuten event poster, simple poster design, logo design, trendy colorschemes. linkki kansiooni: https://fi.pinterest.com/janna2848/ready4bisnes-inspiraatio/

Pinterestiä kokoajan käyttäen luonnostelin 100 luonnosta noin puolessatoista päivässä. Luonnostelu sujui yllättävän nopeasti ja ideoita tuli paljon. Tässä vielä kaikki luonnokset:






Tämän jälkeen valitsin viisi (tai no seitsemän) parasta luonnosta ja tein niitä tarkemmat ja isommat luonnokset.


Valitsin näistä salmiakki-kuvioisen ja ryhdyin tekemään sitä illustraattorilla. Hetki siinä meni, mutta sain kasattua ihan hyvän logon.


Tässäpä valmis logo

Tämän jälkeen aloin tekemään ikkunateippejä, sillä sain niihin idean logoja suunnitellessa. Sain idean  ampiaisista logoja suunnitellessa (ready 4 beesnes) mutta en halunnut käyttää niitä logossa. Ajattelin että ne sopivat paremminkin ikkunoihin. Aihe on myös keväinen, joka sopii ajankohtaan.


Yksittäinen osa kokonaisuutta


Raportti, jonka sommittelu ei onnistunut aivan suunnitelmien mukaan, mutta pidän kuitenkin yksittäisistä kuvioista. 

Tämän jälkeen aloin miettimään julisteita. En tavalliseen tapaani luonnostellut lainkaan, vaan hyökkäsin heti illustraattorin kimppuun. Minulla oli jonkilainen visio ja alusta alkaen, ainakin värit olin miettinyt valmiiksi. Valitsin nämä värit, koska pidän niistä paljon ja ne sopivat hyvin yhteen. Mielestäni tämän tapahtumaan sopii hyvin värikkyys.
Muutamaa erilaista asiaa kokeilin, mutta ne olivat kauhean tylsiä enkä keksinyt hyvää sommittelua ja vähän turhauduin. Mutta onneksi sain hyvän idean loppujen lopuksi ja osasin jopa tehdä sen jotenkuten.
Tässä A3 ja A4 kokoiset julisteet sekä niiden pohjalta tehty yksinkertainen facebook banneri: 
                                    
A3

    
A4

Banneri

Tämän jälkeen aloin kokoamaan planssia. Planssiin laitoin julisteet, bannerin, teipit, värimääritelmät, fontit, sekä myyntipuheen. 


Tulostin sen ja liimasin kapalevylle ja tadaa! kaikki valmista.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti