keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Työnkuva, tiimityö ja eri toimijoiden roolit

Aloitan aina päivän klo 10, kun myymälä aukeaa. Ensimmäiseksi menen leikkaamaan ja pakkaamaan mattotilaukset, koska niitä on paljon ja ne lähtevät aina perjantaisin Vantaalle, tai asiakkaat tulevat niitä hakemaan. Sitten pyydämme hommaa tai jatkamme jotain keskeneräistä projektia, kuten inventaariota tai mattokuvauksia.

Paikalla on aina kaksi tai kolme myyjää, yleensä kaksi, plus me harjoittelijat. Meillä ei ole ketään jatkuvasti kassalla, vaan yleensä asiakkaiden kanssa pyöritään hetki ja sen jälkeen mennään tekemään kaupat. Myyjät ensisijaisesti palvelevat asiakkaita, mutta menen rohkeasti aina kysymään voinko olla avuksi jos nään yksinäisiä asiakkaita. Olen parit mattokaupat saanut tehtyä ja päässyt rahastamaan, ja toki vastaillut parhaani mukaan kysymyksiin.

Meitä oli aluksi kolme harjoittelijaa, ja nyt kaksi. Teemme melkein kaiken yhdessä, varsinkin isommat projektit. Olemme järjestelleet osastoja ja tehneet matoille somistuksia kuvia varten, joten kyllä siinä ihmisiä tarvitaankin kun raahataan painavia huonekaluja ympäriinsä. On myös hauska tehdä somistuksia kun kaikilla on erilaisia ideoita.

Olemme aika omatoimisia harjottelijoita, joten homma sujuu jouhevasti töissä. Saamme myös aika vapaat kädet, kun jotain osastoa järjestelemme tai teemme esillepanoja ja somistuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti