perjantai 4. marraskuuta 2016

Työssäoppimispaikan esittely

Elikkä olen työssäoppimassa Ylhäisten Sisustustehtaalla. Siellä olen leikannut paljon mattoja ja ripustanut niitä esille. Olen myös päässyt kokaamaan ja pakkaamaan huonekaluja.
   Suuri projekti on ollut outlet-puolen suursjärjestely. Outletissa on hirveän paljon tavaraa, eikä kaikilla ollut fiksua paikkaa. Olemme muitten harjottelijoiden kanssa järjestänyt sitä uuteen uskoon pieni osa kerrallaan. Siellä olen saanut tehdä esillepanopöytiä matoille ja sisustaa pieniä ''huoneita''. Se on ollut todella hauskaa työtä. On kiva nähdä kuinka oma visio toteutuu ja paikasta tulee siistimpi. Tästä ajattelin tehdä oikein oman postauksensa kun se on valmis.


Sisustustehtaalla on myynnissä erilaisia huonekaluja, sänkyjä ja tyynyjä, mattoja, piensisustustavaroita sekä verhoja ja kankaita. Sieltä löytyy niin uudempia tavaroita, mutta outletin puolelta löytyy myös antiikkimaista vanhaa tavaraa. Tuotemerkkejä on esimerkiksi. Laulumaa, Muurame, Shapes, Maripa, Tempur, Artek ja Rowico.

Tässä muutama kuva liikkeestä:




Yläkerrasta, jossa on matot, kankaat, piensisustustavarat, kuten koristetyynyt, sekä sängyt.




Alakerrasta, jossa on huonekalut, jotka on laitettu esille ''huoneiden'' muodossa. 






Outlet, ennen kuin aloimme sitä uudelleen järjestää. Siellä on antiikkikalusteita, mattoja, knakaita ja vähän uudempiakin kalusteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti