sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Yto-tilasuunnitelma

Meidän kouluumme on tulossa ensi vuoden puolella uudenlainen opetusmalli, ja me YO-pohjaiset teimme pari tilasuunnitelmaa luokkahuoneisiin. Tein suunnitelman yhdessä Melissan ja Annan kanssa. Luokkahuoneita ei ollut vielä päätetty, joten meillä ei ollut tarkkoja mittoja. Tiedossa oli kuitenki se, että suunnitelmissa oli yhdistää kaksi luokkaa, joten teimme suunnitelman sen pohjalta.

Ideassamme oli tiimirinki ja pieniä ''kotipesiä'' ryhmille, eli melko samanlainen systeemi kuin meidänkin luokkatiloissamme. Pesien ympärille tulisi myös tilanjakajia, jotta kaikilla olisi työrauha. Ajattelimme, että jokainen ryhmä saisi itse stailata tilanjakansa ja he voisivat laittaa esim. työlistaa ylös niihin.

Väreiksi ajattelimme hennon vaaleanpunaista ja tummansinistä yhdistettynä graafisiin musta-valkoisiin kuvioihin. Halusimme laittaa luokkiin myös paljon viherkasveja raikastamaan tiloja. Esittelimme suunnitelmat power pointin muodossa asiakkaalle.




Pohjapiirrustus luokista, joka on tehty illustraattorilla. Keskelle ajattelimme myös jotain tilanjakajaa esim, haitariovea.

Hieman huonekalu esimerkkejä. Kaikki huonekalut ovat Ikeasta.

Hieman fiiliskuvaa tilanjakajien tuunaamisesta ja kotipesistä.
Asiakkaat, eli Salon Seudun Ammattiopiston opettajat pitivät ideoista, mutta projekti on vielä alussa, joten mitään ei lyöty vielä lukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti